2.6 C
Struga
сабота, јануари 19, 2019

Од вредните раце на семејството Јашари за Културниот Центар “Реџеп Тајип Ердоган“

Имајќи го во предвид почетокот на реализацијата на проектот изградба на Културниот Центар “Реџеп Тајип Ердоган“ во град Кичево, проект во реализација на Хуманитарното...

Промоција на песните “Овчарче“ и “ Крајна Станица“ од нашиот сограѓанин Зубер Асаноски

Почитувани, во прилог на овој пост, Ви ги пренесуваме двете најнови музички остварувања на нашиот сограѓанин (Октишанец) Зубер Асаноски. Станува збор за двете месни “...

Ви препорачуваме

Од вредните раце на семејството Јашари за Културниот Центар “Реџеп Тајип...

Имајќи го во предвид почетокот на реализацијата на проектот изградба на Културниот Центар “Реџеп Тајип Ердоган“ во град Кичево, проект во реализација на Хуманитарното...
error: Alert: Content is protected !!