10.9 C
Struga
Sunday, September 27, 2020

УТРИНСКА ХИПНОЗА

Ние сме уммет на кој во Кур'ан му пишува "жими утрото", но повторно стануваме кај ручек, го читаме ајетот "жими времето", но повторно го...

РАВМАНОСКИ: Денешно општество- Денешни муслимани (21 век)

Пишува: Демир Равманоски ДЕНЕШНО ОПШТЕСТВО-ДЕНЕШНИ МУСЛИМАНИ (21 ВЕК) Знаењето е светло кое ни го трасира патот и ни го олеснува.Човекот што има знаење полесно ги надминува...

РАВМАНОСКИ : “Кои добри и лоши нешта го опкружуваат нашето општество?“

Пишува: Демир Равманоски Кои добри и лоши нешта го опкружуваат нашето опшество? Човештвото уште од своето создавање па се до ден денешен е во постојана борба...

Ви препорачуваме

Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
error: Alert: Content is protected !!