2.6 C
Struga
сабота, јануари 19, 2019

ЖИВОТ ЗА СИТЕ ИЛИ САМО ЗА НЕКОИ (7 дел): За новo-старите реформи во начинот...

Имено на информација на еден наш сограѓанин кого одредена политичка партија како и на многумина веќе во повеќе наврати му ветувала за вработување ,...

Ви препорачуваме

Од вредните раце на семејството Јашари за Културниот Центар “Реџеп Тајип...

Имајќи го во предвид почетокот на реализацијата на проектот изградба на Културниот Центар “Реџеп Тајип Ердоган“ во град Кичево, проект во реализација на Хуманитарното...
error: Alert: Content is protected !!