7 C
Struga
Friday, December 6, 2019

Исчезна уште едно лице од Скопје

Исчезнато е лицето Горан Атанасовски од Скопје. Истиот има 35 години. Последнни информации кои ги има семејството е дека е виден вчера помеѓу 14:00 и...

Ви препорачуваме

Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
error: Alert: Content is protected !!