7 C
Struga
Friday, December 6, 2019

После тешката борба со болеста, нашата сестра Амина се пресели на Ахирет

Инна Лиллахи Ве Инна Илејхи Раџиун. Сите ние сме Аллахови и сите нему ќе му се вратиме. Драги читатели на Дубаи Портал, потресени, натажени, нажалостени, поради...

Ви препорачуваме

Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
error: Alert: Content is protected !!