4 C
Struga
Thursday, October 22, 2020

Истражување: Инспекторите повеќе ги штитат моќниците отколку јавниот интерес

Над четириесет проценти од граѓаните сметаат дека инспекторите во својата работа зависат од градоначалниците. Речиси исто толку граѓани сметаат дека општинските инспектори не се...

НОВА истражува: Се наплаќаат ли преку ФЗО тестовите за КОВИД-19 добиени преку донации

Се наплаќаат ли тестовите за КОВИД-19 кои се добиени како донација преку Фондот за здравствено осигурување. На ова прашање кое НОВА го упати до...

Тетово небезбедно во случај на земјотреси затоа што врие од дивоградби

Над 50 жртви, уништени 6000 домови, отселување, вознемиреност, страв, се последиците од силниот земјотрес кој го погоди дел од Балканскиот полуостров на 26 ноември...

Истражување: „Во медиумите има повеќе место за терористичките напади во кои се вмешани муслимани“

Од 2006 до 2015 година во САД се извршени 136 терористички напади. Притоа еден од 8 напади е изведен од лице со муслиманска вероисповед,...

Ви препорачуваме

Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
error: Alert: Content is protected !!