5 C
Struga
Wednesday, January 20, 2021
дома Колумна на Др. Суада Вујичи

Колумна на Др. Суада Вујичи

  Колумна на Суада Вујичи: Од историјата и страдањата на Палестина

  Најпрво би сакале да и се заблагодариме на г-ца Суада Вујичи - Дипломиран инжинер по медицинско лабараториска дијагностика, што одлучи со своите колумни-анализи да...

  Колумна на Суада Вујичи: Локалните избори во Турција и грешките на Ердоган

  Најпрво би сакале да и се заблагодариме на г-ца Суада Вујичи - Дипломиран инжинер по медицинско лабараториска дијагностика, што одлучи со своите колумни-анализи да...

  Ви препорачуваме

  error: Alert: Content is protected !!