12 C
Struga
Thursday, October 29, 2020

Нова туристичка дестинација во Турција: “Необично обликувани карпи на градот Сивас”

(Дубаи - Портал) - Ако ви се случи да се најдете во централниот дел на Анадолија на периферијата на Сивас, ќе видите необично обликувани...

Ви препорачуваме

Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
error: Alert: Content is protected !!