12 C
Struga
Thursday, October 29, 2020

Коронавирус: „Пандемијата постои, но човечката глупост… “

Веројатно малкумина знаат дека грипот заболува повеќе милиони луѓе секоја година, во Италија (Italia) и предизвикува повеќе од 8000 илјади смртни случаи само во...

Ви препорачуваме

Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
error: Alert: Content is protected !!