4 C
Struga
Thursday, October 22, 2020

Месна Самоуправа Пласница: Апел за помош

Почитувани, Ве известуваме дека денес 19.05.2020 година, две социјално ранливи семејства започнаа со изградба на куќи. Семејството на Раим Насуфоски Семејството на Мујо Босанец Овие две семејства...

Ви препорачуваме

Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
error: Alert: Content is protected !!