11.8 C
Struga
Thursday, October 29, 2020

Беќироски: „Образованието е темел на секое општество“

  За да уништите еден народ или држава доволно е да го уништите образовниот систем. Оваа позната изрека јасно ја отсликува реалноста во која живееме...

Беќироски: „Новинарство по мерка, на владеачките елити“

„Една од основните работи кои треба да ги знае еден новинар, е таа дека тој со својата етика и морал кои ги поседува им...

Ви препорачуваме

Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
error: Alert: Content is protected !!