12 C
Struga
Thursday, October 29, 2020

Новата генерација на „Шкода Октавиа”, достапна за македонските купувачи

Четвртата генерација на Škoda Octavia е препознатлива од секој агол, заснована на дизајнерскиот јазик од претходната генерација, но многу подинамична и поелегантна. Надворешниот дел...

Ви препорачуваме

Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
error: Alert: Content is protected !!