12 C
Struga
Thursday, October 22, 2020

Фонд за обнова на ЕУ: 30 милијарди евра, за 5Г мрежата и воената индустрија

Иако „кризата од коронавирусот“ продолжува да предизвикува разорни социо-економски последици и во Италија (Italy), голем дел од „Фондот за обновување“ не е наменет за...

Швајцарија: Дискусија за негативните ефекти на 5Г мрежата, врз човековото тело

Резултатите за негативните ефекти на безжичното зрачење врз човечкото тело предизвикаа стравувања во врска со технологијата 5Г (5G) во Швајцарија (Switzerland). Земјата го предводи воведувањето...

Ви препорачуваме

Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
error: Alert: Content is protected !!