7.4 C
Struga
Thursday, November 26, 2020
дома Политика

Политика

  Пренасочување на вниманието

  „Клучно е да се спречи разбирањето и да се сврти вниманието од изворот на нашата влада за да можат елитните групи да дејствуваат без...

  Ви препорачуваме

  Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

  Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
  error: Alert: Content is protected !!