8.2 C
Struga
Thursday, November 26, 2020
дома Колумна на Елена Ристеска

Колумна на Елена Ристеска

  Колумна на Политиколог Ристеска: Како посебната ,,четврта власт” мас-медиумите влијаат врз корона-кризата?!

    Корона-кризата, еден од позначајните предизвици на 21-виот век, а несомнено глобален предизвик за 2020 година, пандемијата со коронавирусот или уште т.н КОВИД–19, е потенцијална...

  Ви препорачуваме

  Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

  Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
  error: Alert: Content is protected !!