-13.8 C
Struga
петок, јануари 18, 2019

“Да имаме малку страв”- Јас (не) мислам така, јас имам ст(р)ав

Да имаме малку страв Драги Торбеши, почитувани пријатели на Торбешите, почитувани почитувани читатели.              Сведоци сме на тоа колку една благодет, можноста да го искажеме нашето...

Дек(A)шер колумна за в торба – Јас (не)мислам така јас имам ст(р)ав

Почитувани Торбеши,пријатели на Торбешите,драги читатели. Почнувајќи од оваа 2014 г. Ќе имате можност да го следите новиот проект на Вашиот пријател и претседател на...

Ви препорачуваме

Од вредните раце на семејството Јашари за Културниот Центар “Реџеп Тајип...

Имајќи го во предвид почетокот на реализацијата на проектот изградба на Културниот Центар “Реџеп Тајип Ердоган“ во град Кичево, проект во реализација на Хуманитарното...
error: Alert: Content is protected !!