24 C
Struga
Monday, July 13, 2020

Демант до веб порталот(Strugalajm.com) од граѓани и Дубаи Портал,за погрешно пренесена информација.

Почитувани, група на наши граѓани револтирани од погрешно пренесената  информација објавена на веб порталот (strugalajm.com), до нашиов портал испратија текст демант, со кој очекуваат...

Известување до жителите на населба Подгорци.

Почитувани, според извори на нашиов портал, веќе извесен период од страна на официјални лица на Општина Струга се превземаат соодветни активности за превземање на...

(Видео) Нелегитимниот ВД директор одстранет од канцеларијата на ОУ “Гоце Делчев”-Подгорци.

Согледувајќи  и Анализирајќи ги сите претходни настани кои се случуваат во населба Подгорци, веќе неколку недели, а се поврзани со незаконската промена на претходниот...

За Вистината на Подгорeчкото училиште.

Почитувани, членови како и наши идни, во прилог на овој пост-колумна, Ви ги објавуваме екслузивно документите кои беа испратени до редакцијата на Дубаи Портал,...

ВЗ-Подгорци: И, официјално се започна со наводнување на земјоделските површини.

Согласно планот за работа на Водна Заедница - Подгорци официјално денес 01.07.2013 година се започна со наводнување на земјоделските површини и истото ќе трае...

ВЗ Подгорци: Реконструкција на системот за водоснабдување.

Во саботата 22.06.2013, сметајќи на предстојната сезона за снабдување, како и контролата на системот за водоснабдување на населба Подгорци, во делови на системот беа...

За настаните во Подгорци.

Соогледувајќи ги последните настани во населба Подгорци,  кои се однесуваат на незаконскиот начин на промена на директорот на ОУ Гоце Делчев - Подгорци, и...

Водна Заедница- Подгорци:Кариманоски Реџеп избран за вододелител за сезона 2013-2014

Врз основа објавениот оглас од страна на Водна Заедница Подгорци за прибирање на понуди за избор на вододелител за регулирање на начинот и распоредот...

Избрани членовите на Меџлисот на Подгоречка џамија.

Имајќи го во предвид периодот (времето) на истекување на редовниот мандат на членовите на џамискиот меџлис(одбор), и објавениот оглас за избор на нов состав...

Известување: Избор на нов Меџлис при џамија Подгорци.

Се известуваат жителите на населба Подгорци, дека на ден: 21.06.2013 година (петок), за време на џума намаза ќе се изврши редовен избор  на нов...

Ви препорачуваме

Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
error: Alert: Content is protected !!