Category: Издвоено

петиција

Обавезно :Потпишете ја оваа петиција, против американската пеачка Katy Parry која се поигрува со името на Аллах џ.ш

Муслиманите ширум светот потпишуваат онлајн петиција со барање до социјалната мрежа Youtube да...

Израелската војска пукаше во нозете на два Палестински фудбалери, кои никогаш повеќе нема да можат да играат.

  Израелската војска продолжува да ги теоризира Палестинците на Западниот брег....

Марвин

Четиригодишно дете само ја премина границата од Сирија

Се поголем бројот на луѓе кои погодени од граѓанската војна во Сирија бегаат односно...

Турција е 6-та најголема економија во Европа.

Министерот за економија Нихат Зејбекчи рече дека турската економија и во следниот период ќе...

Видео: Како хулиганите сакаа да влезат во џамијата во Пловдив.

Ова е кратко видео од вчерашниот обид при џума намаз на одредени Бугарски националисти и...

Рохингија

Тајланд депортираше 1200 Рохингија Муслимани.

Тајландски официјални представници ссопштија дека помеѓу периодот од септември до ноември,...

Израелскиот министер Ариел со група доселеници упадна во Ал-Акса.

Израелскиот министер за стамбени прашања Ури Ариел, пратен со група на еврејски доселеници...

%d bloggers like this: