Category: Блиски Исток и Регион

Нови тврдења: Германија ја прислушкувала Турција од 1976 година

Според информациите на германското списание Фокус, разузнувачката служба БНД ја...

Животот на Давутоглу исполнет со успеси

Емитување 22.08.2014 Ажурирање 22.08.2014 A A Мир, решение и посредништво – трите фундаменти на...

hamas rakovditeli

Тројца раководители на Хамас загинаа во израелски напад

Хамас усмртти 18 лица кои соработуваа со Израел Веднаш по овој настан, Хамас изврши строга...

Напнато помеѓу Пакистан и Индија

Во напад на пограничните безбедносни сили на Индија погинале две, а повредени се осум особи....

%d bloggers like this: