Category: Зад Огледало

Бакиќ

Бакиќ: Американците го враќаат Шешељ во Србија за да го ослаби премиерот Вучиќ.

Враќањето на Воислав Шешељ во земјата представува обид за дестабилизација на Владата на...

дух

Дух предизвикува паника во градското Собрание на градот Бостон.

Службеници во собранието на градот Бостон, тврдат дека во канцелариите  се појавува дух во...

израелски претседател

Израелскиот претседател Ривлин ја повика Израелската омладина да прекине со насилствата во земјата

Израелскиот претседател Реувен Ривлин предупредил дека насилствата се сепоприсутни во...

%d bloggers like this: