Category: Колумна на Исо Демишоски

kamen-temelnik

За темелот на гордоста и понижувањето, или новата спортска дисциплина “повеќекратно фрлање на темел“

Почитувани, имајќи го во предвид она што денес се случуваше во Лабуништа,поставувањето на...

siriski deca

Засрамете се сите…

И, додека ние само немо, некои со повеќе, некои сe помалку, а некои со и без малку жал гледаме...

pat10

(Фото) Зарем нашите патишта, не вредат за нашите гласови ??! – 2 дел

Вака за жал денес изгледа локалниот пат на населба Подгорци кој води од и кон Струга, а се...

televizor

За “нашите“ медиуми и нивните “Генетски модификувани информации“

Жални се оние “медиуми“  доколку веќе  и наликуваат на медиуми, или пак може да се каже дека...

ИЗБОРИ

За скалата на ниското вреднување на твојот и мојот народ..

Дали овој наш народ вреди повеќе, прашање кое секој еден нормален жител на овие наши населби...

IMG_6162

(Видео) Македонија – ДНО НА ДНОТО и подолу… (наша колумна и видување) за оние разумните.

После ова што денес се случи на грчко – македонската граница, едноставно на нормален...

smetka 001

За потребата од Вистина и препознавање на Мунафиклукот.

Почитувани! Со овој пост-натпис сакаме посебно да се обратиме до  нашите браќа во...

%d bloggers like this: