2.6 C
Struga
сабота, јануари 19, 2019

Си Џинпинг и` наредил на Јужната команда да се подготви за војна

Кинескиот претседател Си Џинпинг и`наредил на Јужна команда на кинеската армија да ја процени ситуацијата и да ги зајакне своите капацитети. Така, армијата би можела да...

За енергетскиот мрак на ЕВН или “дали да пријавиме кражба?!“

Кога надворешен човек ( од некоја си друга планета ), па еве и од најблиска земја од оваа наша земјина топка случајно во изминативе...

Расчистување и подготовка на Подгоречко поле за нова овогодинешна сеидба.

Веќе уште од пред една недела Подгорчани, т.е оние кои планираат како и минатите години, или пак о оние кои за прв пат се...

Да ја сочуваме Радика – Исламот забранува неред и насилство, ама човекот никако да...

Подтикнати од последните настани поврзани со опасноста која и се наметнува на преубавата и чиста река Радика, а за причините и причинителите нема да...

Ви препорачуваме

Од вредните раце на семејството Јашари за Културниот Центар “Реџеп Тајип...

Имајќи го во предвид почетокот на реализацијата на проектот изградба на Културниот Центар “Реџеп Тајип Ердоган“ во град Кичево, проект во реализација на Хуманитарното...
error: Alert: Content is protected !!