14.5 C
Struga
Sunday, March 24, 2019

КИЧЕВО: Бајрамски концерт – 17.јуни 2018. 20.15 часот

Во организација на здруженија на граѓани, и фирми на град Кичево, на ден 17.јуни.2018 година 20.15 ч. во просториите на домот на културата ќе се...

МС Подгорци започнува со воведување на рестрикции во снабдувањето со вода

Сметајќи на се зголеменатапотрошувачка на вода за пиење и друга намена, како и зголемената потрошувачка на вода која се искористува се по нерационално(диви чешми,...

Месна Самоуправа Подгорци : Известување !! (Фото)

Почитувани! Советот на Месна Самоуправа Подгорци на одржаната седница на ден 16.01. 2016 година гo донесе следниот заклучок: Седницата се состоеше од една точка на дневен...

На 5 минути со комуналците на Подгорци ( Наша анкета)

Имајќи ја во предвид анкетата која се однесуваше на прашањето дали сте задоволни од комуналните дејности во вашата населба, повеќето наши анкетирани учесници изјавија...

АНКЕТА: Водата во Подгорци добра за пиење, што со Лабуништа, Боровец и Октиси?

Почитувани, вчера заврши месечната анкета на Дубаи Портал, која се однесуваше за тоа дали квалитетот на водата за пиење кој се користи во населбите:...

За тажната слика на мојот и твојот пат… или како што велат за “Хокејот...

По, се што ни се случи и случува, изгледа како зимата да не “изненади“ во Декември. Кој можеше да очекува дека во Декември ќе...

( Видео) Забележано од акцијата за расчистување на населба Подгорци од паднатиот снег,

Имајќи го во предвид снежното невреме кое во претходните денови ја зафати населба Подгорци, како и одредени делови од нашава општина Струга, на 30.12.2014...

Ви препорачуваме

Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
error: Alert: Content is protected !!