2.6 C
Struga
сабота, јануари 19, 2019

РЕЏЕПИ: Неискористена шанса

На оние кои повикуваат на бојкот, интересот не им е Македонија! Ниту името, ниту јазикот, ниту идентитетот, ниту перспективата која младите ќе ја имаат...

РЕЏЕПИ: Вистинските следбеници на Крушевскиот Манифест

Ова повеќе ми наликува на манифест пишан од Zoran Zaev отколку на оние кои лажно се китат со перјето на илинденците. По делата се...

ОД НАШИ СОРАБОТНИЦИ: (Стојан Кукунешоски): Целодневна Екскурзија во Албанија

Членовите на Извршниот одбор и претседателите на комисиите,во саботата на 28 ноември,во утринските ноемвриски денови,иако облачно но многу пријатно за прошетка од двете страни...

Ви препорачуваме

Од вредните раце на семејството Јашари за Културниот Центар “Реџеп Тајип...

Имајќи го во предвид почетокот на реализацијата на проектот изградба на Културниот Центар “Реџеп Тајип Ердоган“ во град Кичево, проект во реализација на Хуманитарното...
error: Alert: Content is protected !!