Category: Од нашиов крај

IMG_7129 (Copy)

И, нашите орешки ќе изгореа..

Еве веќе неколку недели наназад низ нашава си држава постојано демнеат голем број на пожари,...

IMG_6631 (Copy)

Ни замина уште еден Рамазан.. Добре дојде Рамазан Бајрам.

Еве ни замина уште еден Рамазан, преубав месец за сите муслимани. Нека Аллах им ги укабули...

Каде го заборавивме ( Изгубивме) Шериф-а (курела)

Еве оваа година после многу време се организира меморијален турнир во мал фудбал посветен...

Почеток на овогодинешниов Меморијален Турнир.

Во чест на нашите сега рахметли браќа, другаи и пријатели : НЕДИМ и НЕШАТ и да не заборавиме...

Меморијален Турнир во мал фудбал НЕДИМ и НЕШАТ

Од 5-ти август во организација на група на спортски ентузијасти започнува меморијалниот...

Воведени рестрикции во водоснабдување.

Сметајќи на преголемата и неконтролирана потрошувачка на вода, како и нејзиното се по...

Време на Свадби..

Еве веќе неколку дена наназад започна овогодинешниов период на оддржување на свадби. Ние...

%d bloggers like this: