12 C
Struga
Thursday, October 29, 2020

(Видео) СДСМ и коалициониот партнер ПЕИ во посета на Подгорци

“Како и што ви ветив минатиот пат, дека за кратко време  повторно ќе дојдам во овие наши преубави краишта во Македонија, каде секогаш сме...

Ви препорачуваме

Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...
error: Alert: Content is protected !!