melanija roditeli

За нив е лесно: Родителите на Меланија Трамп добиле зелени картони

Родителите на првата дама на САД, Меланија Трамп, мајката Амалија и таткото Виктор Кнавс, добиле зелен картон што им овозможува постојан престој и можност за вработување во таа земја.

Како што пишува американскиот весник Вашингтон пост, Мајкл Вајлдс, адвокатот на Квансови, потврди дека Амалија и Виктор Кнавс добиле зелен картон.

Не е прецизирано кога и на кој начин добиле зелени картони од американските власти.

- Можам да потврдам дека родителите на Мелани добија дозвола за легален престој во САД. Сепак, моите клиенти бараат да ги почитуваат нивните лични права – изјави Вилсес, додавајќи дека повеќе не сака да зборува за оваа тема.

Сепак, овој проблем веднаш стана предмет на жестоки расправии во американските медиуми, особено поради фактот што американскиот претседател Доналд Трамп е многу строг за мигрантите.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


four + = 7

%d bloggers like this: