opstina struga

Седма седница на Општина Струга

На 15/03/2018 (четврток) со почеток на 10:00 часот во големата сала на Советот на општина Струга, ќе се одржува шестата седница со овој Дневен Pед:
- Записник од 5 – тата седница на Советот на општина Струга.
- Записник од 6 – тата седница на Советот на општина Струга.
1. Предлог – Годишна сметка на Буџетот на општина Струга за 2017 година.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× eight = 56

%d bloggers like this: