latifi

Почина новинарот Мехмед Латифи

По кратко и тешко боледување, утрово, во Струга почина новинарот Мехмед Латифи. Латифи како долгогодишен новинар беше дописник за повеќе медиумски куќи информирајќи за актуелните случувања во Струга и регионот.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ three = 9

%d bloggers like this: