sibenik

(Фото) Хаос во Шибеник: Во масовна тепачка настрадале неколку лица

Шибеник во Балдекин ја дочекува екипата на Задар, а навивачките групи  на двата клубови во раните утрински часови физички се пресметала, така да според сегашните информации неколкумина лица побарале медицинска помош. Според информациите добиени од Шибеник.ин, триесет навивачи на Задар ги нападнале жители на Шибеник , а домашните навивачи пристигнале на помош и настанал голем конфликт.

Полицијата, иако најавувала подобрени безбедносни мерки, не одговорила на задачата во тоа време, а службите за итни случаи потврдија дека се ‘поголем број луѓе доаѓаат да бараат лекарска помош.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− two = 5

%d bloggers like this: