lab1

Општина Струга започна со изградба на потпорни зидови на новата спортска сала во Лабуништа.

Викендов, Општина Струга започна со изградба на потпорни ѕидови на место каде што е предвидено изградба на спортска сала во Лабуништа. Со оваа инвестиција на Општина Струга е предвидено да се заштити теренот од евентуално лизгање на земјиштето.

Потсетуваме дека Министерката за образовине Рената Дескоска на 29.март изјави дека одамно и долго ветуваната спортска сала за населба Лабуништа ќе започне да се гради во текот 2018 година, во заедничка соработка со Општина Струга.

Image may contain: sky, outdoor and natureImage may contain: 1 person, outdoor and natureImage may contain: sky and outdoor

Извор:Општина Струга/Фото:фејсбук
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 − = five

%d bloggers like this: