kamila

(Видео) ОВА Е МОЖНО САМО ВО САУДИСКА АРАБИЈА: Камила на шопинг!

Оно што на Балканот се кучињата и мачките, тоа на Блискиот исток се камилите – саканите миленици за кои сопствениците се грижат и обрнуваат многу внимание, особено во Обединетите Арапски Емирати и Саудиска Арабија.

Овие денови, еден Саудијчанец отишол еден чекор понапред- тој покажа дека без камилата не сака никаде да отпатува, па дури и во трговски центар! Не обрнувајќи внимание на критиките, без пардон со животните се прошетал низ зградата и се упати кон пултот да купи SIM картичка.

Види снимка:

Извор:nasbiro
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− two = 1