1

Интервју: Балканот 25 години живее со лажните вести

Интервју со Марија Ристиќ, регионална директорка на БИРН (Балканска истражувачка регионална мрежа), на тема лажни вести и популизам на Балканот.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 × = eight