Од промоцијата на книгата “Кардиологијата и Спортот“ од авторите примариус др. Оливер Бојчески и др. Лилјана Лазароска

0
82

IMG_6210 (Copy)
Во понеделникот 14.05.2018 во просториите на новоотворениот хотел UNIQUE – Охрид, се оддржа промоција на книгата “Кардиологијата и Спортот“ од авторите примариус др. Оливер Бојчески и др. Лилјана Лазароска.

Пред присутните и бројни гости, на поромоцијата свое излагање по повод промоцијата имаа реценензентите  на книгата како и другу представници од областа на Медицината, како и гости надвор од Р. Македонија.IMG_6219 (Copy)

Со свое видување и анализа на книгата, се осврнаа и авторите на ова книга, притоа заблагодарувајќи им се на присутните гости, како и сите оние кои со своите спонзорства и друг начин на помагање,  допринесоа за реализацијата на ова книга и збогатување на фондот на книги од бласта на медицината.

 

 

Откажи одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молам ставете го вашето име