japonski voz

Јапонски воз тргнал 25 секунди порано: Извинете,ова е неопростлива грешка

Јапонската железничка компанија им се извинила на патниците откако возот ја напуштил станицата 25 секунди порано, втор таков случај во текот на изминатите месеци.

Компанијата соопшти дека големата непријатност што ја имале со патниците била навистина неопростлива.

Јапонските возови имаат репутација за екстремна точност и се испоставило дека навистина имало луѓе кои би се качиле во последните 25 секунди од предвиденото предвидат движење.

Оставени на станицата, тие се пожалиле на железницата, а официјално извинување било издадено кратко време потоа.

Извор:cdm
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


five × = 20