Турција во неделата и понеделникот беше погодена од невреме што предизвика поплави низ целата земја. Жителите се соочија со бројни тешкотии, особено во сообраќајот.

На интернет, е објавено видео на кое е прикажано како дупка на пат, во текот на поплавите “проголта” автомобил во Ерзурум, на исток од Турција.

Фотографии и снимки од поплавените улици и уништени возила пристигнаа и од Анкара.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молам ставете го вашето име