Во организација на здруженија на граѓани, и фирми на град Кичево, на ден 17.јуни.2018 година 20.15 ч. во просториите на домот на културата ќе се оддржи Бајрамски концерт кој ќе ни биде збогатен со учеството на :

Подетални информации, како и учество во делот на спонзорства и помагање на ова наша традиционална манифестација:

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молам ставете го вашето име