ОПШТИНА СТРУГА: Концерт за деца

0

Почитувани граѓани, родители и љубители на музиката, ве покануваме да учествувате на вечерашниот концерт за деца, во 21:15 часот во чаршија.

Ве очекуваме.

Општина Струга