МЕСНА САМОУПРАВА ПОДГОРЦИ: Известување

0

Почитувани, граѓани на Подгорци, Ве известуваме дека имајќи ја во предвид зголемената френквентност на возила во предстојнава сезона, како и дотурот на роба која се доставува во продавниците на нашава населба, притоа имајќи го во предвид и доаѓањето на нашите печалбари, Ве известуваме дека од сметот (ѓубре) во нашава населба наместо во понеделеник ќе се собира во сабота почнувајќи од 4.11.18 заклуно со 25-ти август, после тоа собирањето на ѓубрето ќе продолжи по стариот редовен распоред односно секој понеделник.

Ви благодариме на разбирањето.

Месна Самоуправа Подгорци