Почитувани, во прилог на оваа статија-пост, Ви ја пренесуваме фотогалеријата на забележани фотографии од страна на дрон на Дубаи Портал, на населба Подгорци, пред претстојната зима, која со бела покривква ќе ја покрие и нашата населба, односно нашите домови.

Наскоро, Ви ветуваме и други фотографии од оваа наша преубава населба, а, еве во ова пригода ова нека биде и еден вид селам-поздрав до сите нашите печалбари и сите оние кои се надвор од оваа наше преубаво место.

Дотогаш, уште едно кратко потсетување , пред доаѓањето на новата зима со поинакви фотографии и поинаков пејсаж од оваа наша населба..