Новогодишни пакетчиња и изненадувања за најмладите на ООУ “Гоце Делчев“ – Подгорци

0

Како што знаете, речиси секоја година нашево училиште во рамките на својата година програма, организира различни настани и свечености.

Фото: Сабија Џемајлоска директорка на ОУ Гоце Делчев – Подгорци

Она што ова година ќе ја надополни нашата програма на организирани активности е настанот по повод предстојната нова 2019 година.

Во рамките на тоа на 25 декември во просториите на ООУ “Гоце Делчев“ Подгорци, како директорка на истата образовна институција одлучив намајлите, најмлади уленици пријатно да ги изненадиме со новогодишни подароци (пакетчиња), по повод новата 2019 година,да им посакаме се најдобро, и се разбира она што е најважно, посебно за родителите , за нас и лично за мене како директорка на ова училиште, успех во учењето и понатамошниот живот – ни истакна директорката на ова училиште г-ѓа Сабија Џемајлоска.