(Струга) Пријава за Стружанец поради нарушување на јавниот ред и мир со физички напад во кафе бар

0

На седми март оваа година во 10 часот и 30 минути, во кафе бар лоциран на улицата ,Владо Малески“ во Струга, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад од страна на Ф.Ф. (46) врз А.А. (40), двајцата од селото Франгово.

Ф.Ф. е повикан во полициската станица во Струга и против него ќе биде поднесена соодветна пријава.

Mahir Demişoski

Портпарол на СВР Охрид м-р Стефан Димоски