Физичка пресметка помеѓу двајца жители на с. Октиси и с. Долна Белица

0

(Дубаи – Портал) На десетти март оваа година, околу 16 часот и 30 минути, на улицата „Ѓуро Салај“ во Струга нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од лице од струшкото село Долна Белица врз О.О. (43) од селото Октиси. Полициската станица од Струга презема мерки за пронаоѓање на сторителот по што, против него ќе поднесе соодветна пријава

Mahir Demişoski

Портпарол на СВР Охрид м-р Стефан Димоски