Внимателно на Стража. Сообраќајот се одвива отежнато

0

(Дубаи – Портал) Вечерва граѓани по социјалните мрежи постираат фотографии од состојбата на Стража, со цел да ги предупредат сите кои патуваат. Према сликите можеме да забележеме дека сообраќајот се одвива отежнато. Возете внимателно, среќен пат.

Mahir Demişoski