Ердоган: „Никогаш нема да правиме отстапки за нашата независност, иднина, слобода“

0

(Дубаи – Портал) – Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган: „Како потомци на шехидите во Чанаккале, никогаш нема да правиме отстапки за нашата независност, нашата иднина, нашата слобода.“

Mahir Demişoski