ВО ЖИВО: На митинг на Ердоган во Јеникапи пристуни 1 милион и 600 илјади лица“

0

(Дубаи- Портал) – Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган: „Според официјалната бројка што ја добив, (на митингот) во Јеникапи се наоѓаат 1 милион и 600 илјади лица.“

Mahir Demişoski