„Пуцко петрол“ го доби тендерот на СОУ „Нико Нестор“ и СОУ „Ибрахим Темо“ за набавка на масло за домаќинство вреден 58.000 евра

0

„Пуцко петрол“ го доби тендерот на СОУ „Нико Нестор“ и СОУ „Ибрахим Темо“ за набавка на масло за домаќинство вреден 58.000 евра

(Дубаи – Портал) -СОУ „Нико Нестор“ Струга по распишаниот тендер за набавка на екстра лесно масло за домаќинство – 1 (ЕЛ-1) за грејната сезона 2018/2019 за потребите на СОУ „Нико Нестор“ и СОУ „Ибрахим Темо“ склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги Пуцко петро увоз – извоз ДЕООЕЛ с.Пласница.

Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ изнесува 3.600.000 денари или околу 58.000 евра.

Mahir Demişoski