(Видео) Oд изградбата на новата џамија на населба Подгорци

0

Почитувани, еве преку кратко видео ќе се обидеме да Ви ја прикажеме моменталната изградба (фаза) на новата џамија на населба Подгорци.

Се разбира овој пат од друга песрпектива.

Користен дрон на Dubai Star Video – (Dubai-portal.com.mk)

(Прилагодена резолуција за интернет приказ, наскоро со 4к резолуција и сосема поинаква висина и тандем на Drone Phantom 3se и Phantom 4 pro)