Струга: Започна поставувањето на клупите за одмор и релаксација

0

Општина Струга почна со поставувањето на клупите во новиот кеј со цел да им овозможиме на граѓаните услови за релаксација и одмор.

Апелираме до граѓаните да внимаваат и да ја чуват урбаната опрема која служи за сите граѓани.

Image may contain: one or more people and outdoor

Добрите дела се прават тогаш кога сите работиме заедно! Затоа ве молиме да ги пријавите лицата кои ќе ја оштетат или уништат урбаната опрема , на официјалната веб страница на Општина Струга, на социјалната мрежа Фејсбук или по електронска пошта на info@struga.gov.mk.

Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга