Акцијата за чиста Струга продоложи и вчеравечер

0

Општина Струга во соработка со ЈП Комунално вчеравечер реализираа акција на чистење на шеталиштето ( Корзо) почнувајќи од зелениот пазар до кај мостот.

Акцијата ќе продолжи и понатаму со чистење на парковите, улиците и јавните простори на Општина Струга.

Канцеларија за односи со јавноста.
Општина Струга